Copyright 2018 Dhome Systems  |  Disclaimer  |  Site by WebXclusive

The best ideas & Domotic Home  solutions for you!

Domotica:  Voordelen   |   REG   |   KNX partner  |   Events   |   Video

* Verhoging van het comfort 

 

Een "alles-uit knop" kan bij het verlaten van de woning alle ongewenste energieverbruikers uitschakelen en de verwarming op stand-by plaatsen. U kunt ook een aantal sferen in uw installatie laten programmeren: een sfeer "televisie kijken" kan dan door één toetsdruk, de rolluiken laten zakken tot een bepaald niveau, het licht laten dimmen en de verwarming een aantal graden hoger plaatsen. Dit kan reeds met een beperkte installatie.

Een uitbreiding op uw installatie maakt ook de aansturing van uw TV en audio systeem mogelijk.

 

* Flexibiliteit

 

Door de loop der jaren kan de functie van sommige kamers in uw woning volledig veranderen.

 

De kinderkamer wordt studeerkamer of hobbyruimte. Het is dan ook logisch dat op dit ogenblik de domotica installatie mee evolueert. De bedieningsorganen kunnen dan een andere functie krijgen zonder extra kap- en breekwerk.

 

* Veiligheid

Ook i.v.m. veiligheid biedt uw domotica installatie diverse oplossingen. U kunt opteren voor een geïntegreerde inbraakbeveiliging. Dit biedt u diverse mogelijkheden : zo kunt u bij uw afwezigheid simuleren dat u aanwezig bent. In dit geval zal het licht aan en uit gaan, de rolluiken gaan omhoog en naar beneden, de radio speelt op regelmatige tijdstippen, enz.

Bejaarden of mensen met een handicap kunnen opteren voor een noodoproepsysteem dat met één druk op de knop in werking gesteld wordt. 

Door integratie van camerabewaking kunnen beelden naar u door gestuurd worden wanneer iemand uw oprit betreedt.

 

Neem vandaag nog contact met Dany Pauwels van DHOME Systems voor een afspraak, advies of offerte